Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το διαχειριστή του blog μέσω του e-mail
dionysioss.blogspot.com@gmail.com
Σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις και
ό,τι άλλο θέλετε για να γίνει αυτή η προσπάθεια καλύτερη...

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Πατρίδα....

(η φωτό από το αρχείο μου, Μύρτος καλοκαίρι 2010)

Καλημέρα σε όλους!
Δυο πολύ ωραίες ειδήσεις για τη πατρίδα Κεφαλονιά..

Η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης ξεχώρισε τις πιο καθαρές παραλίες και μαρίνες του Ιουνίου για το 2011, όπου θα κυματίζει μία γαλάζια σημαία και μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας! Δείτε ποιες είναι αυτές:

ΖΑΚΥΝΘΟΣ-Αλυκανάς 1-Αλυκανάς 2-Αλυκές 1-Αλυκές 2-Άμπουλα Ψαρού-Τσιλιβή-ΜπούκαΚΕΡΚΥΡΑ-Κομμένο-Κοντόκαλι-Αλυκές Ποταμού-Μπαρμπάτι-Ύψος-Δασιά-Καλαμιώνας-Κερασιά-Νησάκι/Κρουζερή-Γιμάρι-Περίθεια/Άγ. Σπυρίδωνας-Αλμυρός-Απράος Καλαμάκι-Ρόδα-Canal d’Amour-Άγιος Στέφανος-Αρίλλας-Αστρακερή-Σιδάρι-Παλαιοκαστρίτσα-Έρμονες-Γλυφάδα-Κοντογιαλός-Άγιος Ματθαίος-Αγ. Ιωάννης Περιστερών-Ίσσος-Μεσογγή-Μωραΐτικα-Χαλικούνας-Άγιος Γεώργιος-Μαραθιάς-Μπενίτσες-Άγιος Γόρδιος-Μαρίνα ΓουβιώνΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ-Πετανοί-Πλατύς Γιαλός-Μακρύς Γιαλός-Αγ. Βαρβάρα / Κατελειός-Άβυθος-Λουρδάς-Άμμες-Σκάλα-Αράγια Πόρου-Μύρτος-Ξι ΛΕΥΚΑΔΑ-Μαρίνα Λευκάδας

από newsit.gr

μπράβο να πούμε, εύχομαι του χρόνου περισσότερες γιατί σιγούρα υπήρχαν και άλλες καλές παραλίες που είχαν πάρει γαλάζια σημαία πριν κάποια χρόνια όμως φέτος δε κρίθηκαν κατάλληλες.


και η δεύτερη ...
«Η ΝΕΤ ξανά στη Κεφαλονιά»


Νέα πρωτοβουλία για το τουρισμό από την Ένωση Ξενοδόχων και το Σπύρο Γαλιατσάτο.
Μετά την επίσκεψη της ΝΕΤ στα μέσα του περασμένου Μαΐου στην Κεφαλονιά και συγκεκριμένα της εκπομπής «Μένουμε Ελλάδα» με ενέργειες της Ένωσης μας και της “Stritzis Ferries” έρχεται ξανά, σήμερα Παρασκευή, η τηλεόραση της ΝΕΤ και συγκεκριμένα η εβδομαδιαία εκπομπή «Ποδήλατο παντού» που προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ.
Η παραμονή στο Νησί μας θα είναι διήμερη και σκοπός της εκπομπής είναι να αναδείξει ότι η Κεφαλονιά προσφέρεται για ποδηλασία και όχι μόνο.

Επίσης σήμερα στην Κεφαλονιά περνάει η φλόγα των 
Special Olympics, υπόσχομαι όμως μια ξεχωριστή ανάρτηση γι αυτό 
το γεγονός των αγώνων...

2 σχόλια:

lourdi lourdaki είπε...

KAΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!
ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!!!!
ΦΕΥΓΩΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΝΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΩ???
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

ΔΙΟΝΥΣΗΣ είπε...

...Είναι γεγονός κάποια πράματα δε κρύβονται...ένα από αυτά είναι βέβαια η αγάπη για την πατρίδα παρόλο που αρκετές φορές μας πονά...στην ερώτηση απαντώ θετικά και δικιά μου είναι ευχαρίστηση για αυτήν την επικοινωνία...