Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το διαχειριστή του blog μέσω του e-mail
dionysioss.blogspot.com@gmail.com
Σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις και
ό,τι άλλο θέλετε για να γίνει αυτή η προσπάθεια καλύτερη...

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Σε συναγερμό η ΕΛ.ΑΣ για ένα 13χρονο κορίτσι που βρέθηκε κρεμασμένο - Ήταν αυτοκτονία σύμφωνα με τον ιατροδικαστή



Από τις πιο δυσάρεστες τραγικές ειδήσεις...πραγματικά, γροθιά στο στομάχι το άκουσμα αυτής της είδησης...δε ξέρω τι άλλο να γράψω...


Η τραγωδία ενός 13χρονου κοριτσιού που προ ημερών επέλεξε για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους να δώσει πρόωρο τέλος στη μικρή διάρκειας ζωούλα της, προκάλεσε κόκκινο συναγερμό στην Αστυνομία.

Το άτυχο κοριτσάκι, βρέθηκε πνιγμένο με αυτοσχέδιο βρόχο που κατά την αστυνομία και τον ιατροδικαστή Πειραιά που διενήργησε τη νεκροτομή, τύλιξε το ίδιο γύρω από το λαιμό του. 

Ειδικοί ψυχολόγοι μιλούν για περιστατικό με χαρακτηριστικά... αρχαίας τραγωδίας. Ήταν τέτοιου μεγέθους η απόγνωση που το κυρίευσε, ώστε πριν προβεί στο μοιραίο απονενοημένο διάβημα, έκοψε τα μαλάκια του. 

Το αξιοπερίεργο ωστόσο κι αυτό που προκάλεσε τον αστυνομικό συναγερμό ήταν πως πριν δώσει τέλος στη ζωή του, το κοριτσάκι μπήκε στον υπολογιστή και διέγραψε όλα τα αρχεία.

Αυτό που αποτελεί ένα από τα ζητούμενα της έρευνας ως εκ τούτου είναι για ποιο λόγο έγινε η διαγραφή και ποια αρχεία ήθελε να εξαφανιστούν με δεδομένο ότι δεν βρέθηκε πουθενά κάποιο ιδιόχειρο σημείωμα.

Εκφράζονται φόβοι, που η πρόοδος της έρευνας θα καταδείξει εάν είναι βάσιμοι ή όχι, πως το τραγικό παιδί είχε δημοσιοποιήσει στο ίντερνετ την πρόθεση του, χωρίς κανείς να μπορέσει ν' αποτρέψει την αυτοκαταστροφική πράξη.

Μέχρι να διευκρινιστούν οι ακριβείς συνθήκες της τραγωδίες και μέχρι να ολοκληρωθεί η εξερεύνηση του υπολογιστή στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας, καλά ενημερωμένες πηγές σημειώνουν πως μετά από εισαγγελική έγκριση, απεστάλησαν σημειώματα σε όλες τις εταιρείες παροχής υπηρεσιών ίντερνετ και κινητής τηλεφωνίας να γνωστοποιούν στις αρχές και κυρίως στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τα στοιχεία ταυτότητας και τα τηλέφωνα επικοινωνίας με κάθε υπάλληλο νυχτερινής βάρδιας, προκειμένου όταν προκύψει ανάγκη, να κινούνται ταχύτητα οι διαδικασίες άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών.

1 σχόλιο:

lourdi lourdaki είπε...

KAΛΗΜΕΡΑ..
ΤΙ ΝΑ ΠΩ...
ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ..