Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το διαχειριστή του blog μέσω του e-mail
dionysioss.blogspot.com@gmail.com
Σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις και
ό,τι άλλο θέλετε για να γίνει αυτή η προσπάθεια καλύτερη...

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

καλημέρα...

καλημέρα και καλή βδομάδα...αν και αρκετά προβλήματα λόγω απεργιών και  κιντοποιήσεων...υπομονή..
επιτέλους και λίγος ήλιος..
α να μη ξεχάσουμε να μη αναφερθούμε στον αγώνα κατά της φτώχειας σήμερα 9.15 στο γήπεδο Καραισκάκη...μπορεί να μη λύνει το πρόβλημα σίγουρα όμως είναι 1 μικρό βήμα προς τ σωστή κατεύθυνση..
περισσότερα από το skai.gr

Φίλοι Ζιντάν & Ρονάλντο - Ολυμπιακός στον ΣΚΑΪ

Ένας μεγάλος ποδοσφαιρικός αγώνας, για έναν ιερό σκοπό την Τρίτη στις 21:15 στον ΣΚΑΪ 

09/12/2010 | 21:29 Τελευταία Ενημέρωση 23:30 13/12/2010
Διαφημίσεις Google
Oδοντόβουρτσες Oral-BΜάθετε τα πάντα για τις νέες ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Oral-B!www.epithimies.gr/oralb
Την αφρόκρεμα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου  θα συγκεντρώσει ο «8ος Αγώνας Κατά της Φτώχειας» Φίλοι Ζιντάν, Ρονάλντο – All Stars Ολυμπιακού, ο οποίος θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, το woop.gr και τονΣΚΑΪ 100,3. Η τηλεοπτική παραγωγή θα είναι σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας (High Definition).

"Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου στις 21:15, τον «8ο Αγώνα Κατά της Φτώχειας» Φίλοι Ζιντάν, Ρονάλντο – All Stars ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, μεταφέροντας το πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα που θα προσφέρουν οι μεγάλοι παίκτες που θα συμμετάσχουν στον αγώνα, όχι μόνο σε κάθε γωνία της χώρας μας, αλλά και σε όλο τον κόσμο." αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ Ολυμπιακός, και προσθέτει ότι πρόκειται για τον κορυφαίο φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικού αγώνα που έγινε ποτέ στη χώρα μας και οργανώνεται με τη συνεργασία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός.

Ήδη έχουν ζητήσει το τηλεοπτικό σήμα κανάλια από την Ευρώπη, την Ασία, την Αυστραλία και την Λατινική Αμερική.

Τη φιλική αναμέτρηση δίνουν κάθε χρόνο οι δύο σπουδαίοι άσοι του πρόσφατου παρελθόντος, για την καταπολέμηση της φτώχειας, ως Πρέσβεις Καλής Θέλησης των Ηνωμένων Εθνών.

Ζιντάν και Ρονάλντο θα κινητοποιήσουν πάλι μεγάλους άσους του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια Ομάδα Επίλεκτων του Ολυμπιακού και οι εισπράξεις θα δοθούν για τον παγκόσμιο αγώνα κατά της φτώχειας, αλλά και στην επίτευξη των «Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας».

Ο ΣΚΑΪ θα είναι εκεί τόσο πριν όσο και μετά τον αγώνα και με πλούσια ρεπορτάζ, συνεντεύξεις συνεχείς συνδέσεις θα σας μεταφέρει όλη αυτή τη μαγική δύναμη που έχει το ποδόσφαιρο, αυτή τη φορά για να βοηθήσει στην κατανόηση της ανάγκης που υπάρχει να ενωθούμε όλοι άμεσα στην παγκόσμια προσπάθεια καταπολέμησης της φτώχειας, αλλά και της κινητοποίησης των λαών για την επίτευξη των Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας.

αυτά...και θα τα ξαναπούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: