Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το διαχειριστή του blog μέσω του e-mail
dionysioss.blogspot.com@gmail.com
Σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις και
ό,τι άλλο θέλετε για να γίνει αυτή η προσπάθεια καλύτερη...

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

(η π[αρόσα ανάρτηση ήταν ανεβεί 22/6 αλλά λογω προβλημάτων στο blogger.com σήμερα καταφέραμε)
τέλος για το πρόγραμμα εθελοντισμού «προστατεύω τον ευατό μου και τους γύρω μου», με την απονομή των βεβαιώσεων και την ομιλία του εκπαιδευτή εκπαιδευτών του Ερυθρού Σταυρού κ.Βαλλιανάτου για τα τροχαία ατυχήματα.




1 πρόγραμμα 100 ωρών που χε στόχο τη αντιμετώπιση γνώσεων στην αντιμετώπιση καταστροφών και κρίσεων. Δε θα πω περισσότερα, ήδη έχω αναφερθεί σε παλαιότερες αναρτήσεις. 1 μεγάλο μπράβο στους φορείς που το διοργάνωσαν μα και σε όλους αυτούς (γύρω στους 60) που το παρακολούθησαν…ευελπιστούμε στο μέλλον να διοργανωθού και άλλα τέτοια επιμορφωτικά προγράμματα.



πριν κλείσω την ανάρτηση αυτή θα αναφερθώ στην ομιλία που έκανε ο κ.Γερασιμάτος για τα τροχαία ατυχήματα. κάποια πράματα πολύ σημαντικά μεταξύ άλλων έχω στο νου μου και θα ήθελα να τα παρουσιάσω… χρειάζεται σωστή παιδεία και εκπαίδευση ειδικότερα σρις νέες ηλίκίες… αλλαγή νοοτροπίας όλων χαρακτηριστικό ήταν το παράδειγμα που δόθηκε, όταν ανάβουμε φλάς για στροφή ή αλλαγή λωρίδας αιτούμαστε στους άλλους χρήστες του δρόμου, άρα περιμένουμε απάντηση-αντίδραση από τους άλλους, δε απιατούμε η κάνουμε ότι θέλουμε..εμείς πρέπει να προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες (βροχή, ολισθηρότητα, κακοί δρόμοι), για ό,τι γίνει κύριότεροι υπαίτειοι είμαστε εμείς….όσο για το βίντεο και τις φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν…δε μπορώ να πώ ότι ήταν ακραίες, αφού ένα ατύχημα μπορεί να γίνει δίπλα μας, να εμπλακούμε ή ακόμα και να φταίμε…ας είναι όμως αυτές οι εικόνες στο μυαλό μας, να μας προβληματίζουν και…να μας κάνουν σωστούς…

κλείνω με λίγες φωτγραφίες των προταγωνιστών…εκπαιδευόμενοι-εκπαιδευτές


Δεν υπάρχουν σχόλια: