Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το διαχειριστή του blog μέσω του e-mail
dionysioss.blogspot.com@gmail.com
Σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις και
ό,τι άλλο θέλετε για να γίνει αυτή η προσπάθεια καλύτερη...

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

καλημέρα σας!

καλημέρα σας!


Πέμπτη σήμερα, ή αλλιώς προπαρασκευή. άλλη μια βδομάδα, τελευταία του Φλεβάρη, φτάνει στο τέλος της. 24ωρη απεργία χτές από ΓΣΣΕ-ΑΔΕΔΥ και άλλη μια φορά έγινε αλαλούμ! άλλες υπηρεσίες λειτούργούσαν, άλλες υπολειτουργούσαν!



προβλήματα χτές και για το blogger ( όχι λόγω απεργίας φαντάζομαι) καθώς ήταν αδύνατη η δημιουργία ανάρτησης



αρκετός ντόρος έχει δημιουργηθεί σχετικά με τα όσα γράφονται και λέγονται για την Ελλάδα και με το πρωτοσέλιδου του γερμανικού περιοδικού focus. βάλε εικόνα
είναι λυπητερό και ντροπιαστικό και σίγουρα δε μας τιμά ως Έλληνες. είναι νομίζω σαφές ό,τι δε πρέπει να συνχέονται η όποια οικονομική ή άλλη κατάσταση με την ιστορία και τον πολιτισμό που κάποιοι αγωνιστηκαν, θυσιάστηκαν γι’αυτά. θέλω να ελπίζω πως αυτά τα συμβάντα δε θα είναι ικανά να διαταράξουν τις σχέσεις των λαών και να τους δημιουργήσουν εχθρότητα. είναι το τελευταίο που χρειαζόμαστε τώρα.



κατά τα λοιπά μπορει να έληξε η απεργία των τελωνιακών και των βενζινοπολών, οι τιμές όμως συνείζουν την ανιούσα…



συζήτήσεις και κόντρα συζητήσεις για τη νέα διοικητική μεταρρύθμιση, καλλικράτης, το Σάββατο 28/2 υπάρχει ανοικτή συζήτηση για όποιον ενδιαφ’ερεται..



σε έντονη τουριστική δραστηριοτήτα βρίσκεται η κεφαλονιά. πέραν της παρουσιάς της σε διάφορες εκθέσεις με περίπτερα της ν/αυτοδιοίκησης, έντονη δραστηριότητα παρατηρείταi...
διαβάστε περισσότερα
http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=11386&Itemid=38

εξαιρετικά αφιερωμένο στο αδελφάκι! καλή επιτυχία σ’αγαπώ πολύ…



αυτά …θα τα ξαναπούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: