Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το διαχειριστή του blog μέσω του e-mail
dionysioss.blogspot.com@gmail.com
Σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις και
ό,τι άλλο θέλετε για να γίνει αυτή η προσπάθεια καλύτερη...

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2009

ή τελευταία του έτους ανάρτηση!

καλή μέρα σας!λίγες ώρες πριν το 2010 και όμως δυσάρεστες ειδήσεις.θλίψη για το θάνατο του δημοσιογράφου νίκου κακαουνάκη...σίγουρα ΄κάθε φωνή που σταματά είναι πλήγμα στη δημοσιογραφία αλλά και στη κοινωνία μας.

περιμένοντας το νέο έτος προσπαθώ να κάνω έναν απολογισμό...και ως προς το blog θα σας πω λίγες σκέψεις.όταν ξεκίνησα το φεβρουάριο΄είχα άγχος για το τι θα γράφω και αν θα πάει καλά.τώρα το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι το διαβάζουν τακτικά με κάνει να τους ευγνωμονώ και να υποσχεθώ ότι οι 60 περίπου αναρτήσεις είναι η αρχή είναι μια βάση που θα πατήσω τη νέα χρονιά για να γίνέι καλύτερο!
Αααααααα να μη ξεχάσω…Mέρες γιορτών και στο νου μας λέξεις όπως αγάπη, προσφορά…μέσα σε όλη τη μουντή ζωή μας υπάρχουν γεγονότα, άνθρωποι που μας βγάζουν από κει και μας θυμίζουν την ανθρώπινή μας υπόσταση. άνθρωποι σαν τον π.Αντώνιο και όλους εκείνους που διατηρούν τη «κιβωτό του κόσμου».εμείς τους γνωρίσαμε στο «πάμε πακέτο»24/12…δε θα γράψω άλλο απλά ε΄να φτωχό μπράβο και τη web page για όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν www.kivotostoukosmou.org
σας αφήνω με κάλαντα (δε βρήκα κεφαλονίτικα) μαζί με τις ευχές μου για υγεία ευτυχιά ειρήνη και και κάθε καλό στο καθένα σας ξεχωριστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: